ΣΚΙΑΘΟΣ: Πριν λίγες ημέρες το πρωί πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία στο ψηλότερο σημείο στην Σκιάθο στην περιοχή Καραφλυτζανάκα με άφορμή την γιορτή των ΟΣΙΩΝ ΣΥΜΕΩΝ και ΚΥΡΙΑΚΟΣ από τον Πάτερ Γεώργιο Σταματά.

Είναι η τέταρτη φορά που γίνεται λειτουργία στο σημείο αυτό του βουνού .Προχθές έγινε σε τσιμεντένιο στοιχείο λειτουργία ενώ τις άλλες φορές γινόταν πάνω σε βράχους. Το υψόμετρο είναι στα 492 μέτρα της Σκιάθου και υπάρχει σιδερένιος Σταυρός και σημαία Ελληνική.

Είναι πραγματικά κάτι μοναδικό σαν σημείο στην Σκιάθο και αξίζει κάποιος να το προσεγγίσει διότι διαπιστώνεις βλέποντας την Χάρη του ΚΥΡΙΟΥ και ΘΕΟΥ μας ,να δημιουργήσει αυτά τα υπέροχα πράγματα όπως την ομορφιά της φύσης και τα διπλάνα νησιά όπως Σκόπελο ,Αλόννησο ,Εύβοια, αλλα και το Πήλιο και το Άγιο Ορος και φυσικά τον κόσμο όλο και το σύμπαν.

https://www.youtube.com/watch?v=apZ26serHbg

Οι πιστοί κατέβηκαν το βουνό και περπατώντας φθάσανε στο καλύβι της κ.Γεωργίας Τσιμπλιαράκη που τους υποδέχτηκε με καφέδες και γλυκά .

Συγκινημένος ο Πατήρ Γεώργιος Σταματάς ευχαρίστησε τον ΚΥΡΙΟ και ΘΕΟ μας που τον αξίωσε να λειτουργήσει για μια ακόμη φορά στην περιοχή Καραφλυτζανάκα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.