Αναφέρει η Μητρόπολη Λευκάδος:

Το πρωινό της Κυριακής, 8 Οκτωβρίου 2017 τελέσθηκε με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Ποιμενάρχου μας το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στο ερειπωμένο εξωκλήσι της Παναγίας της Ευαγγελίστριας σε μία από τις βουνοκορφές των Σκάρων, κοντά στο δρυοδάσος. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς μας Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης. Πριν το «Δι’ ευχών» έγινε δέηση υπέρ υγείας των αθλητών, των διοργανωτών και των εθελοντών του ορεινού αγώνα δρόμου Lefkas trail run 2017, που πραγματοποιήθηκε το ίδιο πρωινό με αφετηρία την Νικιάνα, καθώς και υπέρ της σωτηρίας των συμπροσευχουμένων και παντός του σύμπαντος κόσμου, αλλά και υπέρ αναπαύσεως του κτίτορος Μεθοδίου ιερομονάχου.

Η Ιερά μας Μητρόπολη, καθότι ευλογεί και αγιάζει κάθε θετική, ενωτική, ανιδιοτελή και φιλοπρόοδη πρωτοβουλία συμμετείχε με αυτό τον τρόπο στη διεξαγωγή της παραπάνω δραστηριότητας του Συλλόγου Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας και του Αθλητικού Συλλόγου Λευκάδας “Φίλανδρος”, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), του Δήμου Λευκάδας και της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας. Γιατί η Εκκλησία μας νοιάζεται για την προστασία του κόσμου που μας περιβάλλει και ενθαρρύνει την «σωματική γυμνασία» παράλληλα με το δρόμο στο στάδιο του ήθους!

Θεία Λειτουργία στο ερειπωμένο εξωκλήσι Παναγίας Ευαγγελίστριας-συγκλονιστικές εικόνες Θεία Λειτουργία στο ερειπωμένο εξωκλήσι Παναγίας Ευαγγελίστριας-συγκλονιστικές εικόνες Θεία Λειτουργία στο ερειπωμένο εξωκλήσι Παναγίας Ευαγγελίστριας-συγκλονιστικές εικόνες Θεία Λειτουργία στο ερειπωμένο εξωκλήσι Παναγίας Ευαγγελίστριας-συγκλονιστικές εικόνες Θεία Λειτουργία στο ερειπωμένο εξωκλήσι Παναγίας Ευαγγελίστριας-συγκλονιστικές εικόνες Θεία Λειτουργία στο ερειπωμένο εξωκλήσι Παναγίας Ευαγγελίστριας-συγκλονιστικές εικόνες Θεία Λειτουργία στο ερειπωμένο εξωκλήσι Παναγίας Ευαγγελίστριας-συγκλονιστικές εικόνες

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.