Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας λειτούργησε στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Λιέγη, τηρουμένων όλων των περιορισμών και των μέτρων προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού που ισχύουν στο Βέλγιο.

Αντί άλλου κηρύγματος και με την ευκαιρία της αρχής της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής αναγνώστηκε ο σχετικός Κατηχητήριος Λόγος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε αναγνώστη τον μαθητή Ηλία Aljerjos, ο οποίος κατάγεται από την Συρία και είναι πάντοτε πρόθυμος βοηθός στις ανάγκες της Ενορίας, διακονώντας και στο αναλόγιο αλλά και στο ιερό βήμα.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον ιερατικώς προϊστάμενο Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Παλαμιανάκη και τον εφημέριο Πρεσβύτερο Σερβάτιο Xamo της Ενορίας για το ποιμαντικό έργο το οποίο επιτελούν και ευχήθηκε η περίοδος της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής να είναι μία πλούσια σε πνευματική καρποφορία περίοδος για όλους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.