ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 07.00 - Η Μετάσταση του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Μεταστάσεως Αγίου Ιωάννου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος Μεταστάσεως του Αγίου και Αποστόλου Ιωάννη του Θεολόγου και Ευαγγελιστού – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 26 Σεπτεμβρίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Η Μετάσταση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου του Αποστόλου και Ευαγγελιστού.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας της Μετάστασης του Αγίου Αποστόλου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 07.00.

ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 07.00 – Η Μετάσταση του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΕΟΡΤΗ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2022 της εορτής της Μεταστάσεως του Αγίου Αποστόλου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Αγίου Ιωάννη. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Μεταστάσεως του Αγίου και Αποστόλου Ιωάννη του Θεολόγου – Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την εορτή της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Μετασταση
Μετασταση Αγιου Ιωαννου
Αγιοσ Ιωαννησ ο Θεολογοσ
Αγιοσ Ιωαννησ
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
26 Σεπτεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 26 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.