ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Ζ Λουκά - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 07.30. Ζ Κυριακής Λουκά με την εορτή του Αγίου Παύλου του Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινούπολης και τα δύο θαύματα του Ιησού.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Ζ Λουκά Ζωντανά. Όρθρος Οσίου Λουκά του εκ Ταυρομενίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Ζ Λουκά με τα δύο θαύματα του Ιησού Χριστού – Ευλογία και Εορτή Αγίου Ιερομάρτυρος Παύλου του Ομολογητού και Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως. Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Παύλος ο Ομολογητής ο Ιερομάρτυρας και Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινούπολης. Ο Όσιος Λουκάς ο εκ Ταυρομενίου. Η θυγατέρα του Ιάιρου και η γυναίκα με την αιμορραγία. Κυριακή Ζ Λουκά.

«Μη φοβού, μόνον πίστευε και σωθήσεται».

ΚΥΡΙΑΚΗ Ζ ΛΟΥΚΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 07.30 – Κυριακής Ζ Λουκά με την ανάσταση της θυγατέρας του Ιάιρου και τη θεραπεία της γυναίκας με την αιμορραγία.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Ζ Λουκά – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 07.30. Ζ Κυριακής Λουκά με την εορτή του Αγίου Παύλου του Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινούπολης και τα δύο θαύματα του Ιησού.

ΘΑΥΜΑΤΑ ΙΗΣΟΥ
ΕΟΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ζ ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ Ζ ΛΟΥΚΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 6 Νοεμβρίου 2022 της Κυριακής Ζ Λουκά με τα δύο θαύματα της πίστεως live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Ζ Κυριακή Λουκά με την εορτή του Αγίου Παύλου του Ομολογητή και Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινούπολης.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής Ζ Λουκά με τα δύο θαύματα του Ιησού Χριστού – Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Θεία Λειτουργία Κυριακής Ζ Λουκά. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός. Ο Άγιος Παύλος ο Ομολογητής ο Ιερομάρτυρας και Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινούπολης. Ο Όσιος Λουκάς ο εκ Ταυρομενίου.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Ζ Λουκά
Θαυματα
Θαυμα
Ιησουσ
Θεια Λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
6 Νοεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.