ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 07.30 - Οι Άγιοι Βονιφάτιος και Αγλαΐα η Ρωμαία οι Μάρτυρες. Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής πριν τα Χριστούγεννα Ζωντανά. Όρθρος Αγίου Βονιφατίου και Αγλαΐας Ζωντανά. Η γενεαλογία του Ιησού Χριστού. Η γέννηση του Ιησού Χριστού.

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής προ της Χριστού Γεννήσεως – Ευλογία και Αγιασμός. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 07.30 το πρωί. Οι Άγιοι Βονιφάτιος και Αγλαΐα η Ρωμαία οι Μάρτυρες. Ένα παράνομο ζευγάρι που αγίασε.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 07.30 – Οι Άγιοι Βονιφάτιος και Αγλαΐα η Ρωμαία οι Μάρτυρες. Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως.

ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Κυριακής προ των Χριστουγέννων με τη γενεαλογία του Ιησού Χριστού και τη γέννηση του Ιησού Χριστού – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 18.00. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων 35η ημέρα.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα – Άγιος Βονιφάτιος και Αγλαΐα – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 07.30. Η γενεαλογία του Ιησού. Η γέννηση του Χριστού.

ΕΟΡΤΗ ΒΟΝΑΦΑΤΙΟΣ ΑΓΛΑΙΑ
ΕΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΙΗΣΟΥ.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Σαρανταλείτουργου Χριστουγέννων της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου 2021 της Κυριακής προ των Χριστουγέννων live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή προ Χριστού Γεννήσεως με τη γενεαλογία και τη γέννηση του Ιησού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της ΙΑ Κυριακής Λουκά – Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής πριν τα Χριστούγεννα με τη γέννηση του Ιησού Χριστού και τη γενεαλογία του Ιησού και εορτής των Αγίων Βονιφατίου και Αγλαΐας. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Γενεαλογια Ιησου
Αγιος Βονιφατιος και Αγλαια
Αγιος Βονιφατιος
Αγια Αγλαια
Σαρανταλειτουργο
Σαρανταλειτουργο Χριστουγεννων
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Κυριακη πριν τα Χριστουγεννα
Κυριακη προ Χριστουγεννων
Ιησουσ
Παρακληση
Χριστουγεννα
Νηστεια
Σαρακοστη
Σαρακοστη Χριστουγεννων
19 Δεκεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες.

Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.