ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΣ Live: 21 Απριλίου 2024 Ζωντανά - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Κυριακής Ε Νηστειών Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Ε Νηστειών με τη δύναμη της μετανοίας - Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού.

Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στις 07.30 το πρωί. Η Οσία Μαρία η Αιγυπτία.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΕΚΚΛΗΣΙΑ LIVE: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 21 Απριλίου 2024 07.30 – Κυριακής της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας με τη δύναμη της μετανοίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΣ: Κυριακή της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 21 Απριλίου 2024 07.30. Κυριακής Ε Νηστειών με τη δύναμη της μετανοίας. Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 21 Απριλίου 2024 της Κυριακής Ε Νηστειών live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας με τη δύναμη της μετανοίας.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Ε Κυριακής Νηστειών με τη δύναμη της μετανοίας – Κυριακή 21 Απριλίου 2024 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Ε Νηστειών. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Κυριακή Ε Νηστειών

Εκπλήσσεται και απορεί ο άνθρωπος μπροστά στην φοβερή δύναμη της Μετανοίας. Ποιός αμαρτωλός θα διαβάσει τον σημερινό βίο και δεν θα λάβει θάρρος; Ποιος απελπισμένος για τις αμαρτίες του δεν θα ποθήσει την μετάνοια; Η αγάπη, η δίψα και η επιθυμία της αμαρτωλής ψυχής βλέποντας τα παραδείγματα των Αγίων της Εκκλησίας, μας οδηγούν στην σωτηρία.

Η Εκκλησία δεν είναι ένας χώρος δικαίων αλλά ένα θεραπευτήριο ψυχών, διότι βλέπουμε οι εσπερινοί αμαρτωλοί εις τας πρωίας να είναι σώφρονες. Εάν ο Θεός τιμωρούσε τους αμαρτωλούς και δεν τους έδινε καιρό μετανοίας, ο κόσμος όλος θα καταστρεφόταν και θα χανόταν τελείως.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο αναλυτικά την ερμηνεία ευαγγελίου της Κυριακής του Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.