ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή ΙΖ Ματθαίου - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 07.30. Η πίστη της Χαναναίας. Η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Ιερομάρτυρα.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΖ Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος του Αγίου Ιγνατίου με την πίστη της Χαναναίας Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής ΙΖ Ματθαίου με την πίστη της Χαναναίας και την θεραπέια της θυγατέρας της – Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού. Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στις 07.30 το πρωί. Η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιερομάρτυρος Ιγνατίου του Θεοφόρου. Ο Άγιος Δημήτριος ο Χιοπολίτης. Η πίστη της Χαναναίας. Κυριακή ΙΖ Ματθαίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΖ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 07.30 – Κυριακή της Χαναναίας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή ΙΖ Ματθαίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 07.30. Η πίστη της Χαναναίας. Η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Ιερομάρτυρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΖ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 29 Ιανουαρίου 2023 της Κυριακής με την πίστη της Χαναναίας και την θεραπέια της θυγατέρας της από τον Ιησού live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή ΙΖ Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Ιγνατίου.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής ΙΖ Ματθαίου – Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Ματθαιου
Κυριακη ΙΖ Ματθαιου
Χαναναια
Πιστη
Αγιοσ Ιγνατιοσ
Αγιου Ιγνατιου
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
29 Ιανουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.