ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΔ ΛΟΥΚΑ 3 Δεκεμβρίου Ζωντανά - Άγιος Νικόλαος Πύλης Τρικάλων. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΔ Λουκά Ζωντανά. Εγκαίνια Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Ζωντανά. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής ΙΔ Λουκά με τη θεραπεία του τυφλού ζητιάνου στην Ιεριχώ και τα εγκαίνια της Αγίας Τραπέζης του Αγίου Νικολάου - Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού Χριστό.

Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023. Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 07.00 το πρωί. Ο Προφήτης Σοφονίας. Ο Άγιος Αγγελής ο Νεομάρτυρας ο γιατρός από το Άργος και στην Χίο αθλήσαντος. Ο Άγιος Αγάπιος ο Μάρτυρας. Η θεραπεία του τυφλού ζητιάνου στην Ιεριχώ από τον Ιησού. Κυριακή ΙΔ Λουκά.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Νικόλαος – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 07.00 – Η θεραπεία του τυφλού ζητιάνου στην Ιεριχώ από τον Ιησού με την πίστη. Εγκαίνια Αγίας Τράπεζας Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΔ ΛΟΥΚΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας με τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 07.00. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων 19η ημέρα.

ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Σαρανταλείτουργου Χριστουγέννων 3 Δεκεμβρίου 2023 της Κυριακής ΙΔ Λουκά με τη θεραπεία του τυφλού ζητιάνου στην Ιεριχώ ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων. ΙΔ Κυριακή Λουκά του τυφλού ζητιάνου με τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΑΟΥ: Αρχιερατική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου – Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Όρθρος & Θεία Λειτουργία της Κυριακής ΙΔ Λουκά με τη θεραπεία του τυφλού ζητιάνου από τον Ιησού. Ιερουργός Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος.

Κυριακή ΙΔ Λουκά

Η ευαγγελική περικοπή Κυριακής ΙΔ Λουκά, αναφέρεται στο θαύμα της θεραπείας του τυφλού στην Ιεριχώ. Αποτελεί θαυμαστό υπόδειγμα προσωπικής κοινωνίας ανθρώπου με τον Ιησού Χριστό, ως Σωτήρα και Λυτρωτή. Με την περικοπή αυτή, ο Ευαγγελιστής Λουκάς θέλει να μας διδάξει την πίστη την οποία πρέπει να έχουμε και πως αν η πίστη αυτή είναι πραγματικά αληθινή τότε αυτή βραβεύεται απ’ τον Θεό.

Ο Κύριος επεσκέπτετο κάθε πόλη και περιοχή της Ιουδαίας, όπου εθεράπευε κάθε νόσο και κάθε σωματικό ελάττωμα, και εκήρυσσε μετάνοιαν, επιστρέφοντας τους πλανωμένους στην γνώσι της αληθείας και επιβεβαιώνοντας τις διδασκαλίες με τα παράδοξα θαύματά του. Διότι οι άνθρωποι συνηθίζουν να πείθωνται και να υπακούουν όχι τόσον στα λόγια όσον στα έργα.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο αναλυτικά για την Κυριακή ΙΔ Λουκά με την θεραπεία του τυφλού ζητιάνου.

Εγκαίνια Αγίου Νικολάου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου σας καλούμε στα Εγκαίνια του υπέρλαμπρου Νέου Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στην Πύλη Τρικάλων.

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η Υποδοχή του Λειψάνου του Αγίου Νικολάου και Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου τα Εγκαίνια και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου & Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Διαβάστε αναλυτικά για τα εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.