ΚΥΡΙΑΚΗ Ε ΝΗΣΤΕΙΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 10 Απριλίου 2022 07.30 - Κυριακής της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας με τη δύναμη της μετανοίας.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Ε Νηστειών Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής της Ορθοδοξίας Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Ε Νηστειών με τη δύναμη της μετανοίας – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Η Οσία Μαρία η Αιγυπτία.

ΚΥΡΙΑΚΗ Ε ΝΗΣΤΕΙΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 10 Απριλίου 2022 07.30 – Κυριακής της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας με τη δύναμη της μετανοίας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή της Ορθοδοξίας – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 10 Απριλίου 2022 07.30. Κυριακής Ε Νηστειών με τη δύναμη της μετανοίας. Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ Ε ΝΗΣΤΕΙΩΝ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 10 Απριλίου 2022 της Κυριακής Ε Νηστειών live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας με τη δύναμη της μετανοίας.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Ε Κυριακής Νηστειών με τη δύναμη της μετανοίας – Κυριακή 10 Απριλίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Ε Νηστειών. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Ε Νηστειων
Οσια Μαρια Αιγυπτια
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Μεγαλη Σαρακοστη
Μεγαλη Τεσσαρακοστη
Παρακληση
10 Απριλιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.