ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού τελέσθηκε το πρωί της Δευτέρας, 14 Φεβρουαρίου 2022 στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου Λευκάδος Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου.

Το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Μπούρης ενώ το Ιερό Αναλόγιο διηκόνησαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Κοσμάς και ο ευλαβέστατος διάκονος π. Σεραφείμ Περγάρης.

Πριν το πέρας του Ιερού Μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας έψαλε το Ιερό Μνημόσυνο του κατά σάρκα πατρός του Θεοδώρου Μανωλάτου, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως οκτώ ετών από την εκδημία του καθώς και των δωρητών και ευεργετών του Ιερού Παρεκκλησίου.

Μετά το πέρας του Ιερού Μνημοσύνου, ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την μνήμη του μακαριστού πατρός του Θεοδώρου κι ευχήθηκε καλή μετάνοια με την ευκαιρία της εισόδου της Αγίας μας Εκκλησίας στην κατανυκτική περίοδο του Τριωδίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.