Γράφει η Μητρόπολη Χαλκίδος.

Με αφορμή την επικείμενη λήξη των σχολικών μαθημάτων, ο Εφημέριος του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γυμνού, Ιερομ. Ρωμανός Μπασινάς, προσκάλεσε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Γυμνού, να συμμετάσχουν στον Όρθρο, την Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία, η οποία πραγματοποιήθηκε την 4η Ιουνίου το πρωί στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Τριάδος, έτσι ώστε να συμμετάσχουν εντονότερα τα παιδιά στην τέλεση της Θείας Ευχαριστίας.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, οι μαθητές και μαθήτριες «εν ενί στόματι απήγγειλαν το Σύμβολο της Πίστεως και το «Πάτερ ημών», ενώ όσα παιδιά είχαν προετοιμασθεί και είχαν και την άδεις των γονέων τους, μετέλαβαν και των Αχράντων Μυστηρίων.

Στο Αναλόγιο έψαλαν ο κ. Ιωάννης Σταμέλος και ο κ. Δημήτριος Πετρογιάννης, ενώ στη Θεία Λειτουργία, εκτός από τους μαθητές και τις μαθήτριες, συμμετείχαν ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Χρήστος Κηρύκος, οι διδάσκαλοι και διδασκάλισσες.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Εφημέριος π. Ρωμανός, εγκαρδίως ευχήθηκε στους μαθητές και στις μαθήτριες, να έχουν τον Θείο Φωτισμό και καλή πρόοδο στα μαθήματα τους.

Ανταπόκριση-Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

Θεία Λειτουργία για τους μαθητές στην Ενορία Γυμνού

Θεία Λειτουργία για τους μαθητές στην Ενορία Γυμνού


Θεία Λειτουργία για τους μαθητές στην Ενορία Γυμνού

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.