ΕΚΚΛΗΣΙΑ- ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 07.30 - Κυριακή μετά τη Γέννηση του Χριστού.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής μετά τα Χριστούγεννα Ζωντανά. Όρθρος με τη φυγή στην Αίγυπτο, τη σφαγή των νηπίων και την επιστροφή από την Αίγυπτο Ζωντανά. Χριστός ετέχθη. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής μετά την Χριστού Γέννηση – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 07.30 το πρωί. Η φυγή στην Αίγυπτο. Η σφαγή των νηπίων. Επιστροφή από την Αίγυπτο.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 07.30 – Κυριακή μετά τη Γέννηση του Χριστού.

ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Κυριακής προ των Χριστουγέννων με τη γενεαλογία του Ιησού Χριστού και τη γέννηση του Ιησού Χριστού – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 18.00. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων 35η ημέρα.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 07.30. Η φυγή στην Αίγυπτο. Η σφαγή των νηπίων. Επιστροφή από την Αίγυπτο.

ΕΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 26 Δεκεμβρίου 2021 της Κυριακής μετά των Χριστουγέννων live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή μετά την Χριστού Γέννησιν με τη φυγή στην Αίγυπτο, τη σφαγή των νηπίων και την επιστροφή από την Αίγυπτο.

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής μετά τα Χριστούγεννα – Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά την Χριστού Γέννησιν. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Κυριακη μετά τα Χριστουγεννα
Κυριακη μετά Χριστουγεννων
Ιησουσ
Παρακληση
Χριστουγεννα
26 Δεκεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.