ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ΘΕΟΔΟΧΟΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Σπυρίδωνα Κέρκυρας - Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 07.50 - Δίκαιος Συμεών.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίου Συμεών του Θεοδόχου Ζωντανά. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 στις 07.50 το πρωί – Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού. Ο Δίκαιος Συμεών ο Θεοδόχος και η Άννα η Προφήτιδα. Οι Άγιοι Σταμάτιος και Ιωάννης οι αυτάδελφοι και ο συνοδίτης αυτών Νικόλαος οι Νεομάρτυρες εκ Σπετσών. Ο Προφήτης Αζαρίας. Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος Κερκύρας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας του Αγίου Συμεών του Θεοδόχου και της Αγίας Άννας της Προφήτιδος – Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος Κερκύρας – Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 07.50.

• Άγιος Συμεών – 3 Φεβρουαρίου – Βίοι Α…

• Άγιοι 3 Νεομάρτυρες Σπετσών – 3 Φεβρο…

ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ΘΕΟΔΟΧΟΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Σπυρίδωνα Κέρκυρας – Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 07.50 – Δίκαιος Συμεών.

ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ΘΕΟΔΟΧΟΣ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΧΟΥ

• Φεβρουάριος – Βίοι Αγίων – Ποιοι Γιορ…

ΕΚΚΛΗΣΙΑ LIVE: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2024 εορτής του Δικαίου Συμεών του Θεοδόχου και της Αγίας Άννας της Προφήτιδας με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα.

Ώρα έναρξης: 07.50
ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝ Όρθρος. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Αγίου Συμεών του Θεοδόχου και της Αγίας Άννας της Προφήτιδας – Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 – Ώρα 07.50 – Εκκλησία Αγίου Σπυρίδωνα Κερκύρας – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την Προσευχή προς τον Ιησού Χριστό.

Αγιοσ Συμεων Θεοδοχοσ
Δικαιοσ Συμεων Θεοδοχοσ
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
3 Φεβρουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.