Στα πλαίσια ελέγχου ταχείας ανίχνευσης (rapid test) στο οποίο υποβάλλεται κάθε εβδομάδα το προσωπικό της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, σήμερα Δευτέρα, 12 Απριλίου, εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Αρχιμ. Αυγουστίνος Καράς.

Ακολουθήθηκαν άμεσα, όλες οι ενδεικνυόμενες διαδικασίες.
Το γεγονός έχει γνωστοποιήσει ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας την ίδια ώρα όσους είχαν εκ του σύνεγγυς επικοινωνία μαζί του τις τελευταίες ημέρες, να υποβληθούν σε τεστ.

«Απευθύνουμε γι΄ ακόμη μια φορά θερμή παράκληση προς όλους όπως, τηρούμε με αυστηρότητα τις σχετικές οδηγίες και τα πρωτόκολλα για την προστασία και διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Πορευόμαστε προς τη μεγάλη εορτή του Πάσχα και ο κίνδυνος να ζήσουμε ξανά την θλιβερή κατάσταση με το κλείσιμο των ιερών ναών, είναι ορατός. Οφείλουμε και πρέπει όλοι να κατανοήσουμε πως, η πορεία της επιδημίας στη χώρα μας εξαρτάται από την συμμόρφωση μας στους κανόνες υγιεινής, τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης στην καθημερινότητά μας και την τήρηση των υποδείξεων των επιστημόνων» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.