Προβληματισμό και φόβο έχει προκαλέσει στους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος Τραγανού του δήμου Πηνειού Ηλείας η είδηση ότι ο ιερέας της κοινότητας βρέθηκε θετικός στον Covid 19.

Θετικός στον κορονοϊό ιερέας σε εκκλησια της Ηλείας- Την είδηση επιβεβαίωσαν στο www.apokalypseis.com πολίτες αλλά και αυτοδιοικητικοί παράγοντες της περιοχής, επισημαίνοντας ότι το όλο θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς σχετίζεται με την δημόσια υγεία .

Το ανησυχητικό είναι ότι ο ιερέας φέρεται να λειτούργησε κανονικά και χωρίς μάσκα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά παρουσία πιστών ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά …

Μάλιστα την Πρωτοχρονιά φέρεται να κοινώνησαν από τον συγκεκριμένο ιερέα πέντε συνολικά άτομα ανάμεσά τους και δύο ανήλικα παιδιά .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας εμφάνισε αδιαθεσία και έντονο βήχα τα Χριστούγεννα αλλά την Πρωτοχρονιά η κατάσταση του επιδεινώθηκε και μετά από την παρότρυνση των μελών του εκκλησιαστικού συμβουλίου έκανε τεστ και βρέθηκε θετικός στον Covid 19.

Όπως έγινε γνωστό , επικρατεί αναστάτωση μεταξύ των πολιτών που παρευρέθηκαν στην εκκλησία μαζί του και όλοι τους , μαζί τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου έχουν μπέι σε διαδικασία ελέγχου προκειμένου να διαπιστωθεί αν κόλλησαν τον επικίνδυνο ιό.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.