Τη δική του απάντηση για το αν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος που επικαλούμενος επιστήμονα τόνισε στο κήρυγμά του προς τους πιστούς ότι δεν υπάρχει «σε όλο το σύμπαν, σε όλο τον κόσμο, σε ό,τι υπάρχει, τίποτε άλλο δεν υπάρχει σαν τον πλανήτη της γης».

Όπως είπε, πρόκειται για έναν «Χριστιανό, άνδρα, που ακούει τα κηρύγματα των Ιεραρχών» και πήρε τηλέφωνο τον Μητροπολίτη, ζητώντας του να μεταφέρει το περιεχόμενο στους εκκλησιαζόμενους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Άνθιμο ο επιστήμονας «εδικαίωσε τον εαυτό του απ’ όσα ανέγνωσε προ ημερών στις μεγάλες εφημερίδες της Ευρώπης».

«Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης μέσα σε ολόκληρον τον κόσμον, τον ουράνιον, από αυτόν τον πλανήτη, που κατοικούμε εμείς και είναι αυτή η γη» αποκάλυψε με κοφτό τρόπο ο επιστήμων.

Όταν ο Μητροπολίτης Θεσαλονίκης τον ρώτησε πώς το λέει αυτό, ο επιστήμονας είπε: «Οι καινούριοι επιστήμονες, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη εκθέσει λεπτομέρειες επ’ αυτού, δεν αποδέχονται τίποτα από αυτά που ελέχθησαν», τα οποία είναι «ανυπόστατα και ανύπαρκτα».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.