Τέλος έλαβε γύρω στις 07:30 το πρωί της Δευτέρας το... τρελό κυνηγητό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με δύο κουκουλοφόρους να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς.

Με μία πολύ δυνατή σκηνή ολοκληρώθηκε το παράδοξο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετή ώρα, παραδόθηκε στους αστυνομικούς ο δεύτερος κουκουλοφόρος που είχε ταμπουρωθεί μέσα στον ιερό ναό του Αγίου Μηνά. Όταν κατέβηκε από τη σκάλα ο νεαρός, έπεσε στην αγκαλιά του ιερέα του ναού, ο οποίος φαίνεται πως τον έπεισε να παραδοθεί.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας (8/5) όταν ένα κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Βενιζέλου και Ιωνος Δραγούμη έπιασε φωτιά προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Τότε ξεκίνησε ένα κινηματογραφικό ανθρωποκυνηγητό καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στην περιοχή εντόπισαν δύο νεαρούς με κουκούλες που κινούνταν ύποπτα στην περιοχή. Μόλις αντιλήφθηκαν οι κουκουλοφόροι των παρουσία των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, πηδώντας σαν… γάτες από ταράτσα σε ταράτσα για να ξεφύγουν. Τελικά, κατέληξαν επάνω από την εκκλησία του Αγίου Μηνά, όπου και ταμπουρώθηκαν, πετώντας αντικείμενα στους αστυνομικούς και ζητώντας να απομακρυνθούν από το σημείο για να κατεβούν.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση ο ένας κουκουλοφόρος κατέβηκε από την ταράτσα, με το παράδοξο περιστατικό να μη σταματά εκεί καθώς ο νεαρός ξεγελώντας τους αστυνομικούς που περίμεναν να παραδοθεί, το έβαλε στα πόδια μπροστά στις κάμερες, οι οποίο και τον συνέλαβαν λίγο αργότερα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός φώναξε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει σχέση με τη φωτιά στο κατάστημα και πως ήταν εκεί με τον φίλο του για να κάνουν ένα γκράφιτι.

Η τρελή καταδίωξη έλαβε οριστικό τέλος μισή ώρα αργότερα όταν και ο δεύτερος νεαρός κατέβηκε μόνος του από την ταράτσα και παραδόθηκε στις Αρχές, αφού πρώτα τον είχε πλησιάσει ο ιερέας του Ι.Ν. Αγίου Μηνά, ο οποίος και του είπε πως τον εμπιστεύεται πως θα πράξει το σωστό. Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο με τον νεαρό να πέφτει στην αγκαλιά του ιερέα μόλις κατέβηκε από τη σκάλα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.