Σε βαρύ και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, εκατοντάδες άνθρωποι δίνουν το παρών στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, για να πουν το τελευταίο αντίο στον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλη Καρρά.

Συνοδεία μοτοσικλετών της Αστυνομίας, το φέρετρο με τη σορό του Βασίλη Καρρά έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό, όπου οι παρευρισκόμενοι φώναξαν “άξιος” και “είσαι παντού”.

Από τις 8 το πρωί, άνθρωποι όλων των ηλικιών, θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς του Βασίλη Καρρά, μερικοί εξ αυτών με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, έχουν συγκεντρωθεί στο προαύλιο του ναού και θρηνούν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Από την Κρήτη και τη Γερμανία για το αντίο στον Καρρά
Θαυμαστές του Καρρά από κάθε γωνιά του κόσμου ήρθαν σήμερα στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Ο κ. Αντρέας ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία έχοντας συντροφιά τον Βασίλη Καρρά. Δεν θα μπορούσε να μη ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να πει ένα αντίο στον αγαπημένο του λαϊκό τραγουδιστή.

Ένας άλλος θαυμαστής του Καρρά, από την Κρήτη, βρέθηκε τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη και δεν έχασε την ευκαιρία να πει το δικό του αντίο στον άρχοντα της λαϊκής μουσικής σκηνής.

Η σορός του Βασίλη Καρρά θα τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα έως το απόγευμα, ενώ το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του τραγουδιστή.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.