Συγκλονίζει ο πατηρ Βησσαρίων ο οποίος όπως καταγγέλλει έχασε το παιδί του λόγω ιατρικού λάθους μετά την χειρουργική επέμβαση που του έγινε προκειμένου να χάσει κιλά.

Πρέπει να τονιστεί το ιατρικό λάθος, όχι το μπουλινγκ. Το παιδί μου έπρεπε να χάσει κιλά, αφού οι δίαιτες και οι γυμναστικές δεν απέδιδαν. Πήγαμε στον εξειδικευμένο επιστήμονα, που θεωρείται αυθεντία και τον ρωτήσαμε, πώς το παιδί αυτό μπορεί να χάσει κιλά και μας απαντάει πως υπάρχει αυτός ο τρόπος ο οποίος είναι ο λιγότερο ανώδυνος και έχει σύντομη αποθεραπεία, έτσι αποφασίσαμε να τοποθετηθεί γαστρικός δακτύλιος », εξηγεί στο protothema.g ο πατήρ Βησσαρίων Καντούνης.

Μάλιστα ο ίδιος υπογραμμίζει το γεγονός της έλλειψης πλήρους ενημέρωσης σχετικά με την χειρουργική επέμβαση αλλά και της μετεγχειρουργικής αποθεραπείας αφού δεν του είπαν ποτέ τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν για την υγεία της κόρης του.

«Αν μας έλεγε ο γιατρός ότι η συγκεκριμένη επέμβαση ενέχει και αυτούς τους κινδύνους δεν θα την κάναμε στο παιδί μας. Δεν μας είπε τίποτα ο γιατρός, γιατί; Δεν με ενημέρωσε σωστά, έπρεπε να έχω εγώ την βιβλιογραφία μαζί μου» αναφέρει μεταξύ άλλων. Εγώ δεν είπα να μην πληρώσω την δουλειά του ανθρώπου ούτε με ενδιαφέρουν τα χρήματα που κόστισε όλο αυτό. Δεν είχα πλήρη ενημέρωση της διαδικασίας και της μετεγχειρουργικής αποθεραπείας και φυσικά δεν γνώριζα ποτέ εαν μπορει να υπάρξει κάποια επιπλοκή», λέει χαρακτηριστικά μιλώντας στο protothema.gr.

Να τονιστεί πως ο ιερέας είχε επικοινωνήσει με τον γιατρό της επέμβασης, ο οποίος βρισκόταν στην Γερμανία, και τον ενημέρωσε πως η 14χρονη έχει τρομερούς πόνους και πως οι παλμοί της έφτασαν τους 160, τότε ο γιατρος του είπε να την μεταφέρει στο Ιατρικό Κέντρο της επέμβασης.

«Έδιωξαν το παιδί μου από το νοσοκομείο χωρίς αντιβίωση, μόνο με παυσίπονα. Δεν μπορούσα μόνος μου να δώσω την λύση στο παιδί μου και με είχε δύο μέρες να περιμένω σπίτι μου με παυσίπονα και όταν του είπα πως το παιδί έχει 160 παλμούς τότε τρόμαξε και μου είπε πήγαινε το παιδί στο Ιατρικό Κέντρο γιατί εκείνος ήταν στην Γερμανία. Ήταν ιατρικό λάθος» είπε ο απαρηγόρητος πατέρας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.