Με θέμα «Άνδρας-Γυναίκα: Γάμος. Πατέρας-Μητέρα: Oικογένεια».

Πλήθος κόσμου δίνει το παρών αυτή την ώρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση που διοργανώνουν τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της της πόλης με θέμα «Άνδρας-Γυναίκα: Γάμος. Πατέρας-Μητέρα: Oικογένεια».
Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα των Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς και με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Παρόντες είναι οι Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Κιλκίς, Λαρίσης, Βρυούλων, Λαγκαδά και Εδέσσης.

Παρών είναι και ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου που έχει πει πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

Ομιλητές θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο π. Νικόλαος Χαμαμτζόγλου και η γιατεός Μαγδαληνή Τσολάκη.

Το κάλεσμα του Σύλλογου Πολυτέκων του Ν. Θεσσαλονίκης οι Άγιοι Πάντες
“Συνδιοργανώνουμε και συμμετέχουμε δυναμικά στη συγκέντρωση της Κυριακής 11Φεβρουαρίου και ώρα 4μμ στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ευλογία των τριών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς και διατρανώνουμε τη στήριξη της οικογένειας που πλήττεται βάναυσα από το προωθούμενο νομοσχέδιο.

Ο Σύλλογος μας από κοινού με τα υπόλοιπα Χριστιανικά Ορθόδοξα Σωματεία Θεσσαλονίκης καλούμε όλους τους βουλευτές να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο αυτό αναλογιζόμενοι την ευθύνη τους. ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για όλους μας. Δώσε και εσύ με την παρουσία σου στην εκδήλωση στήριξη στο θεσμό της οικογένειας”.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Γιάννης Κάκανος 2 μήνες πριν

    Ώρα ευθύνης για το μέλλον της χώρας…

    eparxiakofos.gr/ora-eythynis-gia-to-mellon-tis-choras

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.