Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν στο Υπουργείο Υγείας όταν κατά την έξοδό του ο Μητροπολίτης Δωδώνης πέρασε δίπλα από τους απεργούς πείνας.

Συνολικά πέντε υγειονομικοί είναι απεργοί πείνας εδώ και 23 ημέρες έξω από το Υπουργείο, ενώ σταθερά στο σημείο βρίσκονται επί 55 ημέρες και διαμαρτύρονται πολλοί συνάδελφοί τους, οι οποίοι συναλλάσσονται σε βάρδιες.

ΠΟΕΔΗΝ για υγειονομικούς – απεργούς πείνας: «Μέτρο ανάλγητο χωρίς κανένα υγειονομικό ώφελος η αναστολή»

Στην απεργία πείνας που πραγματοποιούν έξω από το υπουργείου Υγείας υγειονομικοί σε αναστολής αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος “Το μόνο μέτρο που μένει πια σε ισχύ είναι η αναστολή εργασίας των υγειονομικών. Ένα μέτρο ανάλγητο χωρίς κανένα υγειονομικό ώφελος”.

Ο ίδιος σχολιάζει “Η πανδημία ξεχάστηκε. Ξεχάστηκαν όμως και οι πέντε απεργοί πείνας υγειονομικοί σε αναστολή έξω από το υπουργείο υγείας. Κάνουν απεργία πείνας από 21 Μαρτίου και κινδυνεύουν να πεθάνουν στα σκαλιά του υπουργείου υγείας. Εάν έκανε απεργία πείνας η Ρούλα, ο Μπάμπης και άλλοι κρατούμενοι ζητώντας καλύτερα κελιά στη φυλακή θα ασχολούνταν όλοι. Τώρα κανένας”.
Θερμό επεισόδιο του Δωδώνης με υγειονομικούς απεργούς πείνας. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Το Αγάπα τον πλησίον σου για το θεαθηναι κ μονο