ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Ένα απίστευτο περιστατικό σε Εκκλησία στην Αυλίδα καταγγέλει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Θεάτρου Αντώνης Παντιώρας.

΄΄Καλησπέρα σας ονομάζομαι Αντώνης Παντιώρας 41 ετών είμαι πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Θεάτρου Σκιών και σήμερα το πρωί λόγω Ψυχοσάββατου βρέθηκα στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αυλίδα,κατόπιν προτροπής της συντρόφου μου που κατάγεται από εκεί πήγα να κοινωνήσω.

Ο ιερέας πάτερ Δανιήλ αρνήθηκε να με μεταλάβει προσβάλλοντάς με πολύ άσχημα μπροστά στην ενορία του γιατί δεν έχω πνευματικό να εξομολογηθώ(ας πουμε καλά μέχρι εδώ)αλλά συνέχισε ….και ότι δεν είμαι σε γάμου κοινωνία και είμαι σε σχέση-συζώ(χρησιμοποιήσε και τις δύο λέξεις ακριβώς).

Εγώ δεν έδωσα απολύτως καμία συνέχεια και πήγα έκατσα στην θέση μου μέχρι που τελείωσε η λειτουργία χωρίς να δείξω απολύτως κανέναν εκνευρισμό,δυσαρέσκεια ή αντίρηση.

Ήρθε μετά όμως το τέλος της λειτουργίας έξω που μοιράζαμε το στάρι και έδωσε συνέχεια στο θέμα όπου και διαπληκτιστήκαμε λεκτικά.

Θεωρώ απαράδεκτο στην κοινωνία του 2022 οι άνθρωποι που έχουν δεσμό και δεν είναι παντρεμένοι να ακούγεται από ιερέα του νέου εορτολογίου κιόλας ότι δεν πρέπει να μεταλαμβάνουν.

Από Δευτέρα σκοπεύω να μιλήσω με τον δικηγόρο μου.Σας ευχαριστώ.΄΄

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Μάρκος 1 χρόνο πριν

    Καλημέρα. Γιατί ανεβάζετε τέτοιου είδους άρθρα και σκανδαλιζετε τον κόσμο; φυσικά και δεν θα μεταλάβει! Θα αλλάξουμε και όλη τη θεολογία της εκκλησίας τώρα; αλλάξαμε τα κοσμικά και τα παράλογα έγιναν λογικά! Ε όχι! δηλαδή αν είναι δυνατόν! Με συγχωρείτε για το ύφος, αλλα έχει κουράσει τον κόσμο αυτή η ιδεολογία του ατομικισμού! Στην εκκλησία υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τηρούνται! Τέλος!

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.