Την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στον αύλειο χώρο της Νηστικακείου Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η καθιερωμένη θερινή μουσικοχορευτική εκδήλωση, αφιερωμένη στους διαβιούντες στη Μονάδα.

Την εορτή τίμησε με την παρουσία του ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας, ενώ παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν οι Διευθυντές του Ιδρύματος Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Μεθόδιος Φλουρής και Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. κ. Εμμανουήλ Κιοστεράκης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Β΄ Αρχιερατικής Περιφέρειας Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. κ. Εμμανουήλ Παπακανδεράκης, ο Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. κ. Σπυρίδων Φουκαράκης, οι εφημέριοι της Ενορίας Καστελλίου Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ιερόθεος Χιώτης και Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. κ. Γεώργιος Μαραυγάκης, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Φιλόθεος Πηγιάκης, Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αρκαλοχωρίου, ο Διάκονος κ. Κωνσταντίνος Αρμενάκης και τα Μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ιατρός κ. Γεώργιος Γρηνάκης και κα Δήμητρα Σταφυλάκη.

Ο Σεβασμιώτατος έκλεισε την όμορφη εκδήλωση, κάνοντας αναφορά στην ιστορία, στην προσφορά αλλά και στις ανάγκες της Μονάδος, για την οποία μεριμνούν τα μέλη του Δ.Σ. και οι Διευθυντές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο φιλότιμο ενδιαφέρον τόσο του προσωπικού, όσο και των εθελοντών, δωρητών και όλων των πιστών που με τον οβολό τους, ενισχύουν τη λειτουργία της Μονάδας.

Την εκδήλωση λάμπρυναν με χορούς, το συγκρότημα του κ. Μιχάλη Κορναράκη «Ερφαλής», ενώ τραγούδια απέδωσε το συγκρότημα του κ. Βασίλη Τερζάκη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.