Εξ’ αποστάσεως, μέσω on line προβολής από το διαδίκτυο, αναμένεται να τελεστεί φέτος η τελετή αποφοίτησης στο Ελληνικό Κολλέγιο και τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης το Σάββατο 9 Μαΐου. Στη τελετή αυτή επρόκειτο να παραστεί και η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, αλλά η επίσκεψή του στις ΗΠΑ αναβλήθηκε εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Σχολής, φέτος δεν θα γίνουν οι παραδοσιακές τελετές αποφοίτησης στις 9 Μαΐου όπως είχε προγραμματισθεί πριν από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19
«Αντ’ αυτού και σύμφωνα με το παράδειγμα άλλων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι εκδηλώσεις θα γίνουν ηλεκτρονικώς ώστε οι φοιτητές, οι οικογένειες τους και οι φίλοι τους να τις παρακολουθήσουν από την ασφάλεια της οικίας τους.

Ηδη, γίνεται ο κατάλληλος προγραμματισμός από την διεύθυνση του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής για την εκδήλωση. Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες».
«Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε την έλευση του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου που τόσο αναμέναμε και θα ήταν ξεχωριστή τιμή διότι θα προεξήρχε της τελετής της αποφοίτησης. Με δεδομένες τις υπάρχουσες συνθήκες η αναβολή της επίσκεψης του ήταν σίγουρα ενδεδειγμένη. Όπως πάντοτε η Κοινότητα του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης μαζί με όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς ανά τον κόσμο προσεύχεται για διαρκή καλή υγεία του Παναγιωτάτου» καταλήγει η ανακοίνωση

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.