ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΑ: Τα Θεοφάνεια γιορτάζονται και φέτος με λαμπρότητα στη Θεσσαλονίκη. Γέμισε από πιστούς και εκπροσώπους των κομμάτων η μητρόπολη…

Με πλήθος κόσμου η λειτουργία για τον εορτασμό των Θεοφανείων στη Θεσσαλονίκη σήμερα Παρασκευή, με πολίτες αλλά και προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου να δίνουν το παρών στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά στο κέντρο της πόλης.

Με λαμπρότητα τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τις 07:30 χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου και ακολουθεί η δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Γρηγορίου Παλαμά από τις 10.00, με την παρουσία μεγάλου αριθμού πολιτών και πολιτικών προσώπων.

Τη λειτουργία παρακολουθούν ο υφυπουργός Εσωτερικών, Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α’ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αμανατίδης.

Το παρών έδωσαν και τιμητικά αγήματα των τριών όπλων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.