ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Την Τρίτη μετά τα Θεοφάνεια στις 8 Ιανουαρίου ανοίγουν ξανά τα σχολεία σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας η οποία αναφέρει ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για τις εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων».

Ξανά στα σχολεία πηγαίνουν τα παιδιά από Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 μετά τα Θεοφάνεια όπως ορίζει η απόφαση που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας για τη φετινή σχολική χρονιά.

Το πρώτο κουδούνι για το 2019 θα χτυπήσει στις 8 Ιανουαρίου 2019 για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, όταν και θα ανοίγουν τα σχολεία και οι μαθητές θα κληθούν να επιστρέψουν στις τάξεις τους για μαθήματα.

Κλειστά για 15 ολόκληρες ημέρες παρέμειναν τα σχολεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, ενώ ανοίγουν Τρίτη.

Κατά την κείμενη νομοθεσία για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για τις εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, σμειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Τα σχολεία ανοίγουν ξανά μετά τα Θεοφάνεια ενώ είχαν παραμείνει κλειστά από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.