«Αυτό που θα πω, γιατί δεν είμαι γνώστης αυτής της απόφασης της Εκκλησίας- δεν ξέρω αν βγήκε τώρα τις τελευταίες ώρες τις απογευματινές- είναι πολύ σημαντικό να πούμε ότι ο εμβολιασμός δεν έχει καμία σχέση με θέμα πίστης και αν πιστεύουμε στο Θεό και στην Εκκλησία. Πόσο μάλλον, αν θέλουμε να το βάλουμε σε αυτή τη βάση, είναι το αντίθετο γιατί κάποιος δεν φροντίζει να προστατεύει τον εαυτό του».

Αυτό υπογράμμισε ο Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης κατά της COVID-19 την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, αναφερόμενος στην θέση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για την αδυναμία ελέγχου της τήρησης των υγειονομικών μέτρων της Κ.Υ.Α. από το προσωπικό των Ιερών Ναών.

Απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το πού θα καταλήξει η Κυβέρνηση για να εφαρμόσει την απόφαση της, ο κ. Θεμιστοκλέους πρόσθεσε: «Είμαστε σε πολύ καλή συνεργασία με την Εκκλησία και πιστεύουμε ότι θα βρεθεί λύση και σε αυτό το ζήτημα».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.