Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος έκανε τον αγιασμό και έθεσε τον θεμέλιο λίθο τον ναό που θα χτιστεί με δαπάνες της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Μετά από πολλές προσπάθειες και υπέρβαση κυρίως γραφειοκρατικών δυσκολιών έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τον ναό που ανεγείρεται επ’ ονόματι της Αγίας Ειρήνης και του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως του ιατρού, για τις πνευματικές ανάγκες των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, των ασθενών και των συνοδών και επισκεπτών του Νοσοκομείου.

Η τελετή έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2021, με την παρουσία της Υφυπουργού Υγείας κ. Ζωής Ράπτη, του βουλευτή κ. Στέφανου Γκίκα, του διοικητή του νοσοκομείου κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη και εκπροσώπων του προσωπικού του Νοσοκομείου.

Ο κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε την πολιτεία γιατί έδωσε την άδεια και διευκόλυνε να υλοποιηθεί μία πρωτοβουλία που θα συμβάλει στην πνευματική ενίσχυση των ασθενούντων, αλλά και του κάθε ανθρώπου που έχει ανάγκη να απευθυνθεί στον Θεό και στους Αγίους σε δύσκολες στιγμές του ίδιου και των οικείων του.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.