ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΑΛΓΕΒΡΑ)- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020: Την Τρίτη οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 από τα ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2020 είχαν εξεταστεί στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας. Δείτε τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και τις απαντήσεις.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ), τα θέματα των Μαθηματικών του ΕΠΑΛ σήμερα ήταν μέσα στην ύλη και ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας. Καλύπτουν όλη την εξεταστέα ύλη και απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους μαθητές.

Οι μαθητές έπρεπε να έχουν κάνει προετοιμασία για περισσότερα από ένα έτη διότι τα θέματα απαιτούσαν γνώσεις από όλες τις τάξεις του Λυκείου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΟΕΦΕ:

Το θέμα Α (θεωρία) απαιτούσε προσοχή σε λεπτομέρειες.
Το θέμα Β απλές γνώσεις στατιστικής.

Το Θέμα Γ ήταν αναμενόμενο και κλιμακούμενης δυσκολίας.
Το Δ θέμα θα δυσκολέψει πολλούς υποψήφιους και θα είναι αυτό που θα ξεχωρίσει τους αριστούχους.

Την Τρίτη οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 από τα ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2020 είχαν εξεταστεί στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας. Δείτε τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και τις απαντήσεις εδώ.

Στο μάθημα της Άλγεβρας εξετάστηκαν σήμερα, Πέμπτη, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες 2020.

Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας, στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για το οποίο ανακοινώθηκαν τόσο τα θέματα όσο και οι απαντήσεις σε αυτά, καθώς από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.