ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 : Το σημερινό διαγώνισμα χαρακτηρίζεται απαιτητικό κυρίως λόγω του όγκου των απαιτήσεων, όπως σχολιάζουν οι καθηγητές από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς.

Αν εξαιρέσουμε τα θέματα Α , Β1, Β2, τα οποία κινούνταν σε ένα κανονικό επίπεδο δυσκολίας και Όγκου απαιτήσεων, τα υπόλοιπα θέματα απαιτούν τεράστιες απαντήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μονάδες οι οποίες να μπορούν να ληφθούν με ευκολία. Με πολύ μεγάλη δυσκολία οι υποψήφιοι θα προλάβουν να ολοκληρώσουν τις απαντήσεις τους στο χρόνο που τους δίνεται”.

Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας

“Όσο για το βαθμό δυσκολίας του διαγωνίσματος κινείται σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Προφανώς στα μάτια των υποψηφίων το διαγώνισμα θα φαντάζει ακόμα πιο δύσκολο λόγω της τρομακτικής πίεσης του χρόνου”.

Οι ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στη ΦΥΣΙΚΗ – ΝΕΟ Σύστημα ΕΔΩ

Οι ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στη ΦΥΣΙΚΗ – ΠΑΛΑΙΟ Σύστημα ΕΔΩ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ και προτεινόμενες απαντήσεις . Σε ΛΑΤΙΝΙΚΑ – Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (παλιό σύστημα), ΦΥΣΙΚΗ – Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ και Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (νέο σύστημα) και ΦΥΣΙΚΗ – Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (παλιό σύστημα) εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020.

Πανελλήνιες 2020: Λατινικά και Φυσική είναι τα δύο εξεταζόμενα μαθήματα σήμερα Δευτέρα 22/06/2020 για χιλιάδες υποψήφιους των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2020. Τα θέματα των Λατινικών αναμένεται να δημοσιευθούν από το Υπουργείο Παιδείας λίγο μετά τις 10.00.

Αμέσως μετά, και σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ όπως και κάθε μέρα με όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα, θα δημοσιεύσει τις προτεινόμενες απαντήσεις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.