«Αγαπητοί φίλοι, ήθελα να επικοινωνήσω απευθείας μαζί σας και να μοιραστώ μερικές σκέψεις ελπίδας και ενθάρρυνσης.

Μένω σπίτι όπως κι εσείς, γιατί το να μείνουμε σπίτι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την ασφάλεια των γειτόνων μας, για την ασφάλεια των φίλων μας και για την ασφάλεια της οικογενείας μας» αναφέρει και καλεί τους πιστούς να επιδείξουν υπευθυνότητα ώστε μην επιβαρύνουν το σύστημα υγείας, και να βοηθήσουν έτσι όλους αυτούς τους «ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές» που δέχονται έντονη πίεση.

«Αλλά όσο μένουμε σπίτι μπορούμε να κάνουμε πολλά: Μπορούμε να προσευχόμαστε, μπορούμε να προσευχόμαστε για τον κόσμο μας» τονίζει μεταξύ άλλων και προσθέτει :
«Καθώς περνούμε αυτή τη δοκιμασία, θέλω να θυμάστε ότι δεν είστε μόνοι σας. Σε όλο αυτό είμαστε μαζί. Και μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή την πρόκληση της πανδημίας. (…) Όσο συνεχίζεται η κρίση σας υπόσχομαι ότι θα διατηρήσω την επαφή μας, μέσω βίντεο, όπως αυτό εδώ, μέσω καθημερινών μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσω των προσευχών μου για όλους εσάς»
«Η Χάρις του Θεού θα μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε όλο αυτό. Και προσεύχομαι να βρείτε και εσείς τη Χάρη Του μέσα στην καρδιά σας, προκειμένου να σας στηρίξει και να σας δώσει ελπίδα».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.