Μια εξαιρετική πρωτοβουλία πήρε η Ιερά Μητρόπολη Ειρηνουπόλεως - Τανζανίας, και συγκεκριμένα ο Πρωτοπρ. Αντώνιος Χαχούμης δημιουργώντας μια συγκινητική Χριστιανική Ταινία με τον τίτλο «Θέλω να γίνω Mοναχή».

Μέσα από την ταινία ξετυλίγεται η ιστορία μίας νεαρής κοπέλας που μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές της, ένιωσε το κάλεσμα του Θεού να γίνει Μοναχή.

Η οικογένειά της έκανε τεράστιες θυσίες προκειμένου να της δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να σπουδάσει και να κάνει μία λαμπρή καριέρα!!!

Ο φόβος της ήταν αν οι γονείς της και ιδίως ο πατέρας της, που έκανε διπλά μεροκάματα για να την σπουδάσει, θα δεχθούν αυτή της την επιθυμία.

Άραγε η οικογένειά της παρόλο που είχε βαθύ χριστιανικό φρόνημα, άκουσε το κάλεσμα της Παναγίας; Έδωσαν την ευχή τους στο μοναχοπαίδι τους;

Την ταινία μπορεί κανείς να βρει στο Youtube και μαρτυρά τον Ιεραποστολικό ζήλο τόσο του Σεβ. Μητροπολίτου Ειρηνουπόλεως κ. Δημητρίου, όσο και των 280 εθελοντών από την Ελλάδα και την Κύπρο, μέσω των οποίων συνεχίζεται ο ευαγγελισμός των αφρικανών αδελφών μας (60.000 βαπτίσεις νεοφωτίστων από τον Ιανουάριο του έτους 2005) και το φιλανθρωπικό έργο στην Τανζανία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.