Ο Άρης Σερβετάλης ως Άγιος Νεκτάριος και ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πετρόφ στον ρόλο του εξαδέλφου του, γύριζαν μία από τις τελευταίες σκηνές μέσα στο δωμάτιο του Αγίου, παρουσία της Ηγουμένης Τιμοθέης.

Μία από τις τελευταίες σκηνές της διεθνούς κινηματογραφικής συμπαραγωγής «The man of God» (Ο άνθρωπος του Θεού) της Γελένα Πόποβιτς γυρίστηκε χθες στην Αίγινα, στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα saronicmagazine.gr, ένα τεράστιο συνεργείο είχε εγκατασταθεί από την πύλη του μοναστηριού μέχρι την εσωτερική είσοδο, με φορτηγά και ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, ενώ η Ηγουμένη του μοναστηριού Τιμοθέη παρακολουθούσε τα γυρίσματα από το μόνιτορ καθώς οι ηθοποιοί Άρης Σερβετάλης και Αλεξάντερ Πετρόφ γύριζαν μία από τις τελευταίες σκηνές μέσα στο δωμάτιο του Αγίου.

Για την πολυαναμενόμενη ταινία που γυρίζεται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου μίλησε στα τοπικά Μέσα της Αίγινας η σερβικής καταγωγής σκηνοθέτις Γελένα Πόποβιτς , η οποία ανέφερε ότι αφορμή για την ιδέα αυτής της ταινίας στάθηκε η ανάγνωση ενός βιβλίου για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Η ίδια εξήγησε ότι στο πρόσωπο του Άρη Σερβετάλη βρήκε τον ιδανικό ερμηνευτή του ρόλου του Αγίου. Τη συγκίνησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι είναι πολύ πιστός άνθρωπος και ότι φυσιογνωμικά ταιριάζει πολύ στη μορφή του Αγίου.
Μαζί της ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πετρόφ που υποδύεται τον εξάδελφο του Αγίου Νεκταρίου μίλησε για τον ρόλο του στην ταινία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.