ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ : Θαύμα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου σε γυναίκα με κύστη ωοθηκών που εξαφανίστηκε Πηγή Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού.

Καλησπέρα σε όλους τους Πατέρες και τις Κυρίες, ονομάζομαι Μαρία , στις 19 /5 2020 έκανα υπέρηχο και μου βρήκαν μια κύστη 5.5 εκατοστά στην ωοθήκη.

Με συμβούλεψαν να πάω στο γυναικολόγο.

Σκέφτηκα να διαβάσω την προσευχή Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου, τη διαβασα και στις 5/6 πήγα στο γυναικολόγο και μου λέει πως η κύστη εξαφανίστηκε.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν.

Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.