ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ : Δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες πιστών για τα θαύματα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου. Αυτές τις μέρες της γιορτής ΤΟΥ χιλιάδες συρρέουν στην Εκκλησία και ομολογούν πως τους βοήθησε ο Άγιος.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ξεκίνησαν χθες στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου Κερατέας οι εορταστικές εκδηλώσεις επί τη εορτή της μνήμης ΤΟΥ.

Αύριο Παρασκευή 18 Ιουνίου θα τελεσθεί ο μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και την κυριώνυμο ημέρα 19 Ιουνίου η Θεία Λειτουργία.

Άγιος Ιούδας θαύμα

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Στη συνέχεια συνεχίζεται επαναλαμβάνοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» όσες φορές θέλετε.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.