Σας εύχομαι την ευλογίαν του Κυρίου μας εις την προσπάθειάν σας.

Και ως επιστέγασμα, διά να αντιληφθήτε την δύναμιν των αγιαστικών μέσων, τα οποία μας παρέχει η Μητέρα μας Εκκλησία, σας παραθέτω μίαν πολύ πρόσφατον ομολογίαν μιάς ευσεβούς Κυρίας, η οποία μάλιστα είναι και Ιατρός, η οποία έζησε ένα ολοζώντανο θαύμα της Υπεραγίας Θεοτόκου και μας το περιγράφει:

« ……..Και βέβαια το μεγαλύτερο όπλο μας είναι ο Σταυρός του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού κι ο αγιασμός! Θα μου μείνει αλησμόνητη η αυτόματη θεραπεία ενός αιματηρού εκζέματος, που είχα στο δεξί μου χέρι και δεν έφευγε παρά τις συμβατικές θεραπείες! Θεραπεύθηκε όμως πλήρως με το αγίασμα της Παναγίας μας! Δηλ. μετά από την επαφή με το αγίασμα της Παναγίας της Εικοσι- φοινίσσης στο Παγγαίον Όρος. Μόλις έβαλα το αγίασμα στην πληγή βγήκε ατμός, κατόπιν άρχισαν να πέφτουν λέπια και σε λίγη ώρα, το έκζεμα είχε εξαφανισθή!
Μεγάλη η χάρη της Υπεραγίας Θεοτόκου και η χαρά μας, που είμαστε χριστιανοί! Εμένα της τιποτένιας προσωπικά με όλες τις ατέλειες του κόσμου, λάθη και αμαρτίες, η ελπίδα μου ήταν είναι και θα είναι πάντοτε εκεί. Σας ευχαριστώ, που με σκεφθήκατε!»

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.