ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – «Θα συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου». Τα λόγια αυτά θα περιλαμβάνει το πρώτο δημόσιο μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο, το οποίο αναμένεται να μεταδοθεί εντός της ημέρας.

Το μήνυμα αυτό θα περιλαμβάνεται στο διάγγελμα του βασιλιά Καρόλου, που υποβάλλεται σε θεραπείες για τον καρκίνο, για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας και θα μεταδοθεί στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ ενώπιον 2.000 ατόμων που θα δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση – ανάμεσά τους η βασίλισσα Καμίλα και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Στο 615 λέξεων διάγγελμά του που έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί, ο βασιλιάς Κάρολος θα αναφέρει, σύμφωνα με τη Sun, ότι «έχοντας γιορτάσει πρόσφατα τα 75α γενέθλιά μου, μου ζεσταίνει την καρδιά η σκέψη για το πώς η Κοινοπολιτεία ήταν μια σταθερά σε όλη τη ζωή μου – μια πολύτιμη πηγή δύναμης, έμπνευσης και υπερηφάνειας».

«Τις προηγούμενες εβδομάδες με συγκίνησαν βαθιά οι σκέψεις και οι ευχές σας για την υγεία μου και εγώ από την πλευρά μου μπορώ να συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου» θα πει ακόμα ο βασιλιάς της Βρετανίας.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε όλη την Κοινοπολιτεία καθώς συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι» θα πει, επίσης.

Το μήνυμα, σύμφωνα με την Sun, μαγνητοσκοπήθηκε τον περασμένο μήνα στο κάστρο του Γουίνσδορ με τον βασιλιά Κάρολο να φέρεται να σκοπεύει να παρευρεθεί στη σύνοδο των επικεφαλής των κυβερνήσεων των κρατών της Κοινοπολιτείας στη Σαμόα τον προσεχή Οκτώβριο, παρά τις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.