Στο Σούλι Κορινθίας και στον εκείσε Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου μετέβη ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος την Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020, όπου και ετέλεσε την Θ. Λειτουργία πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς και τον Εφημέριο Του Ι. Ναού Αιδεσ. π. Άγγελο Λιάκη.

Τον Θείο λόγο κήρυξε τη προτροπή του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής Αθηνών κ. Απόστολος Νικολαΐδης, ο οποίος ερμήνευσε το Αποστολικό ανάγνωσμα τονίζοντας ότι, με πολύ σύνεση οι πιστοί οφείλουμε να «οικοδομούμε» την ψυχή μας κρατώντας την ασφαλή από τις πνευματικές «καταστροφές»! Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε εγκάρδια τον κ. Καθηγητή για την ομιλία του και απηύθηνε ευχές προς τους Πιστούς και τις οικογένειες τους για καλό Δεκαπενταύγουστο!

Στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλένιας λειτούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, όπου και εκήρυξε τον Θείο λόγο αναλύοντας το Ευαγγελικό ανάγνωσμα και τονίζοντάς ότι, η ζωή μας ομοιάζει με ένα πέλαγος, που άλλοτε είναι τρικυμιώδες και άλλοτε γαληνεύει. Οι Πιστοί οφείλουν με θάρρος και με πίστη να ξεπερνούν κάθε δυσκολία, έχοντας πάντοτε τον Χριστό «κατοικούντα και μένοντα» μέσα τους. Ολοκληρώνοντας μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.