Το Σάββατο, 12η Νοεμβρίου τ.έ., πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η Φιλανθρωπική Εκδήλωση της Ιεράς μας Μητροπόλεως με σκοπό την αρωγή του Ιδρύματος Αγάπης – Οίκου Ευγηρίας ‘’Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ’’ που εδρεύει στην Αρναία. Πρόκειται για το καύχημα της Τοπικής μας Εκκλησίας που προσωπικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας το έχει υπό τη σκέπη του.

Έτσι, περίπου στις 8 το βράδυ, εκκίνησαν οι όλες εκδηλώσεις της βραδιάς στο Κέντρο ΕΛΒΕΤΙΑ της Αρναίας, με τον ευλογημένο Λαό της Ιεράς μας Μητροπόλεως από την πρώτη στιγμή να υπερπληροί την αίθουσα, που σημειωτέον μπορεί να φιλοξενήση πάνω από 400 άτομα. Αμφιτρύων της βραδιάς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ και ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, αποτελούμενο από τους: Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεο Ζέρβα Διευθυντή της Μονάδος, και τα Μέλη του: Παν. Αρχιμ. π. Ευστράτιο Λιασή, κα Κασσάνδρα Κατσαρού, κ. Θεοδόσιο Ραγιά, κ. Κωνσταντίνο Πανιώρα και κ. Απόστολο Ζήση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί Κληρικοί της Μητροπόλεώς μας, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, ο τ. Υπουργός και Δήμαρχος κ. Χρήστος Πάχτας, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Αικατερίνη Ζωγράφου, οι Αντιδήμαρχοι Αριστοτέλη κ. Νικόλαος Αυγερινός, Ζερβοχωρίων κ. Χρήστος Κομπόγιαννος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Αριστοτέλη κα Μαριαλένα Ζαμάνη, Δ. Πολυγύρου κα Μαρία Αβέρη και Χρήστος Φυλαχτός, οι Πρόεδροι Αρναίας κ. Αγαπητός Κιάτος, Γαλατίστης κ. Εμμανουήλ Σειράς, Αγίου Προδρόμου κ. Στυλιανός Γεωργακούδης, Περιστεράς κ. Δημήτριος Ντισλής, Ριζών κ. Αστέριος Βουλγαράκης, Γεροπλατάνου κ. Δημήτριος Αντωνάς, Βραστάμων κ. Σεραφείμ Μελανδινός, Ταξιάρχη κ. Ιωάννης Ξάκης, Ζαγκλιβερίου κ. Νικόλαος Κοπαρανίδης, ο Τοπικός Σύμβουλος Γαλατίστης κ. Δημήτριος Γούσιος, ο Πρόεδρος του Παγχαλκιδικού Συλλόγου κ. Ιωάννης Κοτσάνης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Ελλάδος κ. Γρηγόριος Τάσιος, ο Προϊστάμενος Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αρναίας κ. Αθανάσιος Αλβανός, ο πολιτευτής κ. Γεώργιος Τσιουπλάκης κ.α.

Την βραδιά κόσμησαν με την παρουσία τους το Χορευτικό Συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιόχωρας Η ΕΛΠΙΣ, η τραγουδίστρια κα Φωτεινή Πανδριά με το συγκρότημά της και κλαρινίστα τον κ. Ευάγγελο Ψάλτη, οι οποίοι κατεγοήτευσαν το ακροατήριο.

Να σημειωθή ότι εκληρώθησαν πολλά και πλούσια δώρα με προσφορά ευλαβών χορηγών, ενώ ο Σεβασμιώτατος ως Πρόεδρος του Ιδρύματος, ο Διευθυντής του Ιδρύματος π. Δωρόθεος, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στ. Βαλιάνος και ο κ. Χρ. Πάχτας απηύθυναν χαιρετισμό την ομήγυρη, αναπτύσσοντας και συγχαίροντας ουσιαστικά τις περαιτέρω προθέσεις της Ιεράς Μητροπόλεως για την πορεία του ευαγούς αυτού Ιδρύματος.

Ο Σεβασμιώτατος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήση τις Αρχές και τον ευσεβή Ιερό Κλήρο και Λαό για τη μεγάλη ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση της Εκκλησίας και να συγχαρή τον π. Δωρόθεο Ζέρβα, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Μητροπόλεώς μας που ήταν ο συντονιστής της όλης εκδηλώσεως.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.