Πλησιάζει η ώρα για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Πλησιάζει η ώρα για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 11:00 στη Μητρόπολη Αθηνών.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το χειρουργείο της Άννας Μαρίας πριν την κηδεία – Πότε είναι το Τρισάγιο
Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας. Συγκεκριμένα, 300 αστυνομικοί θα περιφρουρούν την περιοχή, η Μητροπόλεως θα είναι κλειστή, ενώ οι καλεσμένοι θα μετακινούνται με βαν. Μάλιστα, η είσοδος στον Ιερό Ναό δεν θα επιτραπεί σε κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που θα παρευρεθούν στο μνημόσυνο υπολογίζεται στους 200. Θα παρευρεθεί η σύζυγος του τέως, η αδελφή του Σοφία, οι πριγκίπισσες Έλενα και Σοφία. Ο γιος του τέως βασιλιά, Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ, βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, ενώ τα παιδιά τους δε θα παρευρεθούν στο μνημόσυνο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την οικογένεια, μεταξύ των καλεσμένων θα είναι λιγότεροι «γαλαζοαίματοι» από την κηδεία.

Κολωνός: Στην Ανακρίτρια οι 5 συλληφθέντες για τους βιασμούς της 12χρονης

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής οι καλεσμένοι θα πιουν καφέ, σε συνδυασμό με ελαφρύ γεύμα, στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Αξίζει να αναφερθεί ότι την Κυριακή θα τελεστεί το τρισάγιο στο Τατόι, όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του τάφου του τέως.

Επέστρεψαν την Αθήνα Παύλος και Μαρί Σαντάλ
Από τα μέσα της εβδομάδας βρίσκεται στην Αθήνα ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ.

Ο γιος του Τέως, Παύλος μένει στο ίδιο ξενοδοχείο που έμεινε και κατά τη διάρκεια της κηδείας στην πλατεία Συντάγματος.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το ζευγάρι, το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγο πριν αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.