Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έφτασε στο Τατόι, για να παραστεί στο τρισάγιο που θα γίνει σήμερα (19.1.2023) εκεί για την συμπλήρωση 9 ημερών από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο εκλιπών.

Τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έφτασαν στο Τατόι μόνοι τους με τα οχήματά τους χωρίς να κάνουν ομαδική πομπή.

Πρώτος έφτασε στο Τατόι ο Παύλος Γλύξμπουργκ μαζί με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνο Αλέξιο, Αχιλλέα Ανδρέα, Οδυσσέα Κίμων και Αριστείδη Σταύρο.

Αμέσως μετά κατέφθασαν στο σημείο, ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ μαζί με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Στο Τατόι πήγαν και απλοί πολίτες, αλλά δεν τους επετράπη η είσοδος
Στο Τατόι υπήρχε και απλός κόσμος που άφηνε λουλούδια στο σημείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις που υπήρχαν στο σημείο δεν άφησαν για λόγους ασφαλείας τους πολίτες να εισέλθουν στον χώρο του πρώην βασιλικού κτήματος και να πάνε στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Πως πήγαν στο Τατόι
Ο Νικόλαος ήταν εκείνος που αναχώρησε πρώτος από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία για να πάει στο Τατόι για το τρισάγιο για τον πατέρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Μάλιστα, αναχώρησε μόνος του από το ξενοδοχείο, χωρίς την σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ. Στην συνέχεια, βέβαια, την παρέλαβε από άλλο σημείο και πήγε μαζί της στον τάφο του πατέρα του.

Λίγο μετά τον Νικόλαο, αναχώρησαν από το Μεγάλη Βρετανία με προορισμό το Τατόι, ο Παύλος μαζί με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ. Μαζί τους ήταν και τα 5 παιδιά τους, Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνο Αλέξιο, Αχιλλέα Ανδρέα, Οδυσσέα Κίμων και Αριστείδη Σταύρο.

Στο τρισάγιο για την συμπλήρωση 9 ημερών από το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έδωσε το παρών αποκλειστικά ο στενός οικογενειακός κύκλος του εκλιπόντος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.