ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ : Το μόνο πάντως που αληθεύει στα λόγια του πάστορα είναι η σύνοδος Δία- Κρόνου, η όπως αλλιώς λένε το αστέρι της Βηθλέεμ.

Πρόκειται για τη σύνοδο Δία – Κρόνου, όπου οι δύο πλανήτες θα εμφανιστούν τόσο κοντά ο ένας στον άλλο που θα φαίνονται σαν ένα αστέρι. Αυτή η προσέγγιση έχει να είναι ορατή 800 χρόνια, λένε οι αστρονόμοι και πιθανότατα είναι αυτό που συνέβη στη Βηθλεέμ κατά τη γέννηση του Χριστού, αναφέρει ο Guardian.

Τι συμβαίνει και πόσο σπάνιο είναι
Ήδη από σήμερα εάν κοιτάξετε τον ουρανό θα μπορέσετε να παρατηρήσετε το φαινόμενο, ωστόσο στις 21 Δεκεμβρίου οι δύο πλανήτες θα βρεθούν στο κοντινότερο σημείο τους.

Ο λαμπερότερος είναι ο Δίας και ο λιγότερο λαμπερός ο Κρόνος. Από τον Σεπτέμβρη τους παρατηρούμε να πλησιάζουν μεταξύ του και ήδη φαίνονται σε απόσταση μικρότερη των 2 μοιρών. Στις 21 Δεκεμβρίου θα έχουν επιτύχει την μέγιστη προσέγγιση τους, στις 0,1 μοίρες.

Την ίδια ημέρα είναι και το χειμερινό ηλιοστάσιο με την μεγαλύτερη νύχτα του έτους.

Μετά από ένα τόσο «γεμάτο» έτος με άσχημα και καταστροφικά γεγονότα: φονικούς ιούς, σεισμούς, φυσικές καταστροφές, ακόμη και το ξύπνημα της Αίτνα, μία θεωρία συνωμοσίας για το τέλος του κόσμου έλειπε για να πούμε πως αυτός ο χρόνος τα είχε όλα.

Και σε κάτι τέτοια οι συνωμοσιολόγοι δεν χαλάνε χατηρι. Έχουν ήδη ξεκινήσει τις παράλογες θεωρίες τους για το… τέλος.

Σύμφωνα με την The Sun και συγκεκριμένα τον πάστορα Paul Begley, το τέλος του κόσμου έρχεται τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου.

Οι συνωμοσιολόγοι όπως λένε στηρίζονται στο ημερολόγιο των Μάγια, αλλά και στο γεγονός ότι εκείνη την ημέρα, ο Δίας και ο Κρόνος θα πλησιάσουν τόσο κοντά ο ένας στον άλλον που θα μοιάζουν λες και είναι ένας διπλός πλανήτης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.