ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: Τέλος σε πολλά ζητήματα γραφειοκρατίας αναμένεται να βάλει ο προσωπικός αριθμός κοινωνικής ασφάλισης. Όλα τα ΝΕΑ.

Προσωπικός αριθμός κοινωνικής ασφάλισης: Πρόκειται για μοναδικό αριθμό για κάθε πολίτη, ο οποίος θα αποτελείται από ψηφία του ΑΦΜ και θα αναγράφεται πάνω στις νέες ταυτότητες.

Σε βάθος δύο ετών ο νέος αυτός αριθμός αναμένεται να αντικαταστήσει εκτός από τον ΑΦΜ των φυσικών προσώπων και τον ΑΜΚΑ.

Όπως διαβεβαιωσε, σε καμία περίπτωση δεν διακυβεύεται η ασφάλεια των κωδικών ή των λογαριασμών των πολιτών.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ : Σε καμία περίπτωση δεν διακυβεύεται η ασφάλεια των κωδικών ή των λογαριασμών των πολιτών. Τι αλλάζει με τον προσωπικό αριθμό.

Προσωπικός αριθμός κοινωνικής ασφάλισης: Ο υπουργός αναφέρθηκε και στην πλατφόρμα gov.gr, όπου πλέον μπορεί να μπει κανείς και να εκδώσει υπεύθυνη δήλωση ή εξουσιοδότηση, με τους κωδικούς του TAXISNET, στο οποίο θα ζητάει ως επιβεβαίωση ένα τηλέφωνο, ή με τους κωδικούς του e-banking.

Όπως διαβεβαιωσε, σε καμία περίπτωση δεν διακυβεύεται η ασφάλεια των κωδικών ή των λογαριασμών των πολιτών.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, ο προσωπικός αριθμός κοινωνικής ασφάλισης θα δώσει τέλος σε πολλά προβλήματα του Δημοσίου.

Τέλος σε πολλά ζητήματα γραφειοκρατίας αναμένεται να βάλει ο προσωπικός αριθμός κοινωνικής ασφάλισης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.