ΑΡΧΗ ΤΡΙΩΔΙΟΥ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 25 Φεβρουαρίου 2024 της Κυριακής του Τελώνη και Φαρισαίου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων. Κυριακή ΙΣΤ Λουκά με την παραβολή του Τελώνη και Φαρισαίου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Τελώνου και Φαρισαίου Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής ΙΣΤ Λουκά με την παραβολή του Τελώνου και Φαρισαίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής του Τελώνη και Φαρισαίου με την αρχή του Τριωδίου – Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού. Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Ταράσιος ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινούπολης. Ο Άγιος Ρηγίνος ο Ιερομάρτυρας και Επίσκοπος Σκοπέλου. Ο Άγιος Αλέξανδρος ο Μάρτυρας ο εν Δριζιπάρω της Θράκης. Αρχή του Τριωδίου. Κυριακής ΙΣΤ’ Λουκά. Τελώνου και Φαρισαίου.

Άρχεται το τριώδιο.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 07.30 – Αρχή Τριωδίου Κυριακής ΙΣΤ’ Λουκά με την παραβολή του Τελώνου και Φαρισαίου.

• Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή ΙΣΤ’ Λουκ…

• Τριώδιο – Αρχή Τριωδίου: Κυριακές του…

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 07.30. Κυριακής ΙΣΤ Λουκά με την αρχή του Τριωδίου. Τριώδιο.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΣΤ ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ
ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ
ΑΡΧΗ ΤΡΙΩΔΙΟΥ
ΤΡΙΩΔΙΟ

• Φεβρουάριος – Βίοι Αγίων – Ποιοι Γιορ…

ΑΡΧΗ ΤΡΙΩΔΙΟΥ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 25 Φεβρουαρίου 2024 της Κυριακής του Τελώνη και Φαρισαίου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων. Κυριακή ΙΣΤ Λουκά με την παραβολή του Τελώνη και Φαρισαίου.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής ΙΣΤ Λουκά με την παραβολή του Τελώνου και Φαρισαίου – Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Νικολάου Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Αρχής του Τριωδίου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

• Κυριακές της Ορθοδοξίας – Ευαγγέλιο Κ…

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Λουκα
Κυριακη ΙΣΤ Λουκα
Κυριακη τελωνου και φαρισαιου
Τελωνου και φαρισαιου
Αρχη τριωδιου
Τριωδιο
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
25 Φεβρουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο Άγιος Νικόλαος αποτελεί το παλαιότερο μνημείο, το μοναδικό μάλλον μέσα στον οικοδομικό ιστό της πόλης της Πύλης, που βέβαια περιστοιχίζεται από μνημεία μεγίστης αξίας όπως η Πόρτα Παναγιά και η τοξωτή γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνος και λίγο πιο έξω από την Ιερά Μονή Δουσίκου και την Ιερά Μονή Γκούρας. Εντός της Πύλης όμως ο Άγιος Νικόλαος είναι το μοναδικό μνημείο που εγκαινιάστηκε το 1866. Είναι ένας πέτρινος πανέμορφος Ναός και σ αυτόν έζησαν τις χαρές και τις λύπες τους πολλές γενιές κατοίκων της Πύλης. Η ανακαίνιση του Ναού ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2023 με την οποία καταφέραμε να αποκαλύψουμε την αρχική του μορφή εξωτερικά, και να δημιουργήσουμε έναν όμορφο χώρο που αρμόζει σε έναν Ναό όπου προσφέρει ομορφιά ηρεμία και φως.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.