Το Πολυάνειο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, ολοκλήρωσε χθες, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, τις καλλιτεχνικές του δράσεις, με μία συναυλία που θα μείνει αξέχαστη στους φίλους της μουσικής.

Στο προαύλιο χώρο του νεοκλασικού κτηρίου της οδού Μητροπολίτου Χαρίτωνος, όπου στεγάζεται και λειτουργεί το καταξιωμένο και αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως, διαμορφώθηκε το κατάλληλο σκηνικό, ώστε περισσότεροι από 300 Κιλκισιώτες να απολαύσουν νότες από την Ευρωπαϊκή και την εποχή του ώριμου ρομαντισμού, τη τζάζ, τον παγκόσμιο κινημάτογραφο και την ελληνική λαϊκή μουσική, από τα μουσικά “σύνολα” του Ωδείου.

Στην όμορφη εκδήλωση, τον Σεβ. Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο εκπροσώπησε ο Πρωτ. π. Δημήτριος Παπαγεωργίου, ο οποίος διαβίβασε σε παιδιά, γονείς και καθηγητές τις πατρικές του ευχές του Σεβασμιωτάτου για πνευματική και σωματική υγεία και καλές καλοκαιρινές διακοπές, παρέα με ένα βιβλίο και μια προσευχή στον Ιησού Χριστό και στην Παναγία μας, ώστε όλοι μαζί, παλαιοί και νέοι να ανταμώσουν ξανά από τη νέα χρονιά στο Ωδείο για μάθηση και πρόοδο!

Στο τέλος της βραδιάς, οι όμορφές κριτικές και οι ευχές για καλό καλοκαίρι, συνοδεύτηκαν από κρασί, αναψυκτικά και εδέσματα, χορηγία γνωστής οινοποιϊας της περιοχής.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.