Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι λειτούργησαν, για πρώτη φορά φέτος, οι εξορμήσεις αγοριών και κοριτσιών των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην περιοχή της Αγίας Κιουράς (Ματρώνας), στο Παρθένι της Λέρου, σε δύο περιόδους, από 16 έως 22 Αυγούστου.

Οι περίοδοι λειτούργησαν ξεχωριστά για τα κορίτσια και για τα αγόρια, σε κάθε περίοδο υπήρξαν πολλές και ποικίλες δραστηριότητες, όπου συμμετείχαν περίπου 60 παιδιά και τους γέμισαν εμπειρίες και αναμνήσεις.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των εξορμήσεων, στο πνευματικό κέντρο «π. Γεώργιος Κωττάκης», στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Λακκίου, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ.Παϊσίου, του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ.Στεφάνου, των Ιερέων π. Νικοδήμου, π.Δαμασκηνού, π.Σεργίου και π.Γεδεών.

Η αίθουσα του πνευματικού κέντρου γέμισε με χαρούμενες φωνές παιδιών, που διασκέδασαν, έπαιξαν και τραγούδησαν, παρουσία και των γονέων τους.

Ο Μητροπολίτης, απηύθυνε πατρικούς λόγους στα παιδιά, ευχαρίστησε τους Ιερείς, τους υπευθύνους και ομαδάρχες, εθελοντές και εθελόντριες, τους γονείς, τον Διοικητή του 588ΤΕ, τον κ.Δήμαρχο, τους επαγγελματίες του νησιού, και όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλαν στην επιτυχή λειτουργία της κατασκηνωτικής περιόδου.

Κατόπιν τα παιδιά, στο προαύλιο του Ναού, έπαιξαν το παιχνίδι του «χαμένου θησαυρού», ενώ ο Μητροπολίτης έδωσε αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά, και σε όλους όσους βοήθησαν στην κουζίνα της κατασκήνωσης, στους ομαδάρχες, στους εκπαιδευτικούς του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής, κ.λ.π.

Τέλος τα παιδιά με την βοήθεια των ομαδαρχών τους τραγούδησαν ωραία τραγούδια, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, και έδωσαν την υπόσχεση να ξανασυναντηθούν και του χρόνου!

Με την ευλογία του Μητροπολίτου μας και με την χάρη του Αγίου Πνεύματος ευχόμαστε να συνεχίσει η κατασκήνωση το έργο της και για πολλά χρόνια ακόμα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.