Πλένουμε τα χέρια μας τακτικά και σχολαστικά με σαπούνι και νερό ή χρησιμοποιούμε αντισηπτικό διάλυμα και αποφεύγουμε την επαφή των χεριών μας με το πρόσωπο (μάτια, μύτη, στόμα). Όλα τα πλοία μας είναι εξοπλισμένα με αντισηπτικό διάλυμα σε σημεία με ειδική σήμανση, τόσο για την προσωπική υγιεινή των επιβατών όσο και του προσωπικού.

Ταξίδι με Πλοίο: Μέτρα Προστασίας
Blue Star Ferries – Online κρατήσεις Κλείστε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας. Διαλέξτε τη θέση σας ηλεκτρονικά με απλές, γρήγορες και ασφαλείς διαδικασίες και αποκτήστε το εισιτήριό σας.

Blue Star Ferries – COVID-19, Έντυπο Προ-επιβίβασης Πριν από την επιβίβασή σας στο πλοίο, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να συμπληρώσετε το έντυπο «Προ-Επιβίβασης», που θα δείτε αναλυτικά εδώ.

Blue Star Ferries – COVID-19, Μέτρα Προστασίας & Οδηγίες- Συνιστούμε να προσέρχεστε έγκαιρα στο λιμάνι της αναχώρησης, για τη διευκόλυνση της διαδικασίας ελέγχου πριν την επιβίβαση.
– Οι επιβάτες δεν θα πρέπει να ταξιδέψουν εάν έχουν συμπτώματα λοίμωξης COVID-19 (βήχας, καταρροή, πυρετός, πονόλαιμος, δύσπνοια και άλλα αναπνευστικά συμπτώματα) ή εάν έχουν έλθει σε επαφή με ασθενή COVID-19 τις τελευταίες 14 ημέρες πριν το ταξίδι.
– Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις εντός του πλοίου και φροντίζουμε για την επιμέλεια των μικρών παιδιών.
– Ενημερώνουμε με έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό τους επιβάτες για την εφαρμογή και τήρηση των μέτρων πρόληψης του COVID-19, μέσω σχετικών ανακοινώσεων και ενημερωτικών μηνυμάτων που προβάλλονται στις οθόνες των πλοίων.
– Σε περίπτωση που επιβάτες αναπτύξουν συμπτώματα του αναπνευστικού κατά τη διάρκεια του ταξιδίου (υψηλός πυρετός, βήχας ή δυσκολία στην αναπνοή), οφείλουν να το δηλώσουν άμεσα στο πλήρωμα του πλοίου.

Blue Star Ferries – COVID-19, Μέτρα Προστασίας & Οδηγίες Πλένουμε τα χέρια μας τακτικά και σχολαστικά με σαπούνι και νερό ή χρησιμοποιούμε αντισηπτικό διάλυμα και αποφεύγουμε την επαφή των χεριών μας με το πρόσωπο (μάτια, μύτη, στόμα). Όλα τα πλοία μας είναι εξοπλισμένα με αντισηπτικό διάλυμα σε σημεία με ειδική σήμανση, τόσο για την προσωπική υγιεινή των επιβατών όσο και του προσωπικού.

Blue Star Ferries – COVID-19, Μέτρα Προστασίας & Οδηγίες Φοράμε υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα (συνιστάται η υφασμάτινη) καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδίου, τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου. Σε βήχα ή φτέρνισμα, καλύπτουμε την μύτη και το στόμα με χαρτομάντιλο, το οποίο απορρίπτουμε άμεσα σε κάδο απορριμμάτων.

Blue Star Ferries – COVID-19, Μέτρα Προστασίας & Οδηγίες- Τηρούμε την ελάχιστη ενδεδειγμένη απόσταση του 1,5 μέτρου μεταξύ των επιβατών κατά την επιβίβαση – αποβίβαση και σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Δεν επιτρέπεται ο συγχρωτισμός άνω των δύο επιβατών σε μικρότερη απόσταση από την προβλεπόμενη, εκτός εάν ταξιδεύουν μαζί. Το πλήρωμα του πλοίου θα επιβλέπει τη διαδικασία και την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.
– Η κατανομή των Καθισμάτων Αεροπορικού Τύπου διαμορφώθηκε έτσι, ώστε να τηρείται το πρωτόκολλο “ένα κάθισμα κατειλημμένο – ένα κάθισμα κενό προς όλες τις κατευθύνσεις”, με ειδική σηματοδότηση. Κατά τη διάρκεια της κράτησής σας, οι θέσεις που δεν χρησιμοποιούνται δεν θα είναι διαθέσιμες.
– Τηρούμε την ειδική επιδαπέδια σήμανση για την οριοθέτηση αναμονής και εξυπηρέτησης των επιβατών, σε όλα τα πιθανά σημεία συγχρωτισμού όπως reception, σημεία εστίασης, σημεία πώλησης/καταστήματα και κοινόχρηστες τουαλέτες, ώστε να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.