Ήρθε η στιγμή να βγουν στην επιφάνεια όλες οι βρώμικες πρακτικές συγκεκριμένων Πρακτορείων εκκλησιαστικών ειδήσεων που μάχονται μονάχα για την τσέπη τους και όχι για την Ορθόδοξη Πίστη.

Πήρα απόφαση να βγω προσωπικά και να μιλήσω σε σας, στους αναγνώστες που μας τιμάτε καθημερινά και εμάς αλλά και τα υπόλοιπα εκκλησιαστικά μέσα ενημερώσης που κατά τη γνώμη μου επιτελούν κοινωνικό έργο, για το μείζον ζήτημα της διαφάνειας στα εκκλησιαστικά μέσα ενημέρωσης.

Σήμερα δεχθήκαμε μια ανοίκεια και πρωτοφανή επίθεση από μέσα ενημέρωσης, κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας, γιατί λέει προβάλαμε ένα βίντεο που μας έστειλε κάτοικος πόλης στο οποίο ο ίδιος ο άνθρωπος σχολίαζε με δέος πως απεικονίζει ένα θαυμαστό γεγονός. Καλόπιστα εμείς, αφού πρώτα επικοινωνήσαμε με κατοίκους της περιοχής, δημοσιεύσαμε το βίντεο. Προσέξτε-ήταν ένα άρθρο σχετικά με ένα θαυμαστό γεγονός. Ούτε βρίσαμε κανέναν, ούτε θίξαμε κανέναν, ούτε μεταφέραμε ψευδείς πληροφορίες επί σκοπώ. Η αγάπη μας προς την ορθόδοξη πίστη μας οδήγησε να το δημοσιεύσουμε όπως και τόσα άλλα.

Ο σκοπός δεν ήταν για να κερδίσουμε κλικ ή κόσμο για έναν πολύ απλό λόγο. Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ δεν είναι κερδοσκοπικός οργανισμός. Δεν πληρωνόμαστε για διαφημίσεις, τις βάζουμε δωρεάν και όλες αφορούν κοινωνικές δράσεις και φιλανθρωπίες.

Τα τρωκτικά κάποιων εκκλησιαστικών μέσων ενημέρωσης έχουν βγάλει τεχνιέντως ψευδείς ειδήσεις για θανάτους Μοναχών , έχουν γράψει ψευδώς για ασθένειες Μητροπολιτών τους οποίους δεν συμπαθούσαν, εκβιάζουν για χρόνια Μητροπόλεις για να παίρνουν κατ αποκλειστικότητα χρήματα για να καλύπτουν εκκλησιαστικά τεκταινόμενα κάτι που εμείς το κάνουμε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, έχουν ιδιαίτερες και προνομιακές σχέσεις με παράγοντες της Εκκλησίας και προσπαθούν διαρκώς να αναμειχθούν σε διάφορες εκλογικές διαδικασίες σπιλώνοντας την προσωπικότητα των αντιπάλων τους με ανήθικο τρόπο.

Τώρα τελευταία βλέποντας πως πέρασαν οι εποχές που μπορούσαν να δρουν ανενόχλητοι εκβιάζουν μητροπόλεις να τους στέλνουν πρώτοι τα δελτία τύπου, στα οποία κατά παράβαση της νομοθεσίας βάζουν τη σφραγίδα τους θέλοντας να τα οικειοποιηθούν. 

Πληρώνουν επίσης ανθρώπους με ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υβρίζουν άλλες ιστοσελίδες.

Για όλα αυτά έχω στοιχεία και απτά και όχι λόγια του αέρα τα οποία προτίθεμαι να καταθέσω.

Κάτι τελευταίο προς αυτούς τους συμπλεγματικούς, αμόρφωτους ανθρώπους. Εγώ μπορώ να βγαίνω δημόσια και με υπερηφάνεια και με ψηλά το κεφάλι, να δηλώνω ότι δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από την ενασχόλησή μου με τα εκκλησιαστικά μέσα ενημέρωσης.

Είμαι δικηγόρος και βραβευμένος συγγραφέας, ευτυχισμένος οικογενειάρχης με δυο παιδάκια που είναι η ζωή μου. Δεν έχω ανάγκη να κρυφτώ πίσω από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ για να βρω αναγνωρισιμότητα. Με το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ασχολούμαι ΜΟΝΑΧΑ από την αγάπη μου προς την Πίστη μου, ΧΑΝΩ δεν κερδίζω οικονομικά από αυτήν την ενασχόληση. Πληρώνω από την τσέπη μου 9 ανθρώπους, κορυφαίους στο εκκλλησιαστικό ρεπορτάζ για να μεταφέρουν συνεχώς έγκυρες και σωστές ειδήσεις στους αναγνώστες που μας τιμούν. 

Εσείς κύριοι, συμπλεγματικοί δυστυχισμένοι άνθρωποι, αποφασίσατε να βγείτα από τη φτώχεια και την αφάνεια εκβιάζοντας, έρποντας, εκμεταλλευόμενοι το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων για να πλουτίσετε.

Δεν πιστεύετε στο Θεό κύριοι.

Πέφτετε και θα δυστυχώς για εσάς η πτώση σας θα είναι αργή και βασανιστική. Όλοι αυτοί που εκβιάζετε σιγά σιγά αρχίζουν και σας εγκαταλείπουν.

Ο κόσμος θα καταλάβει και θα κρίνει το ποιόν όλων μας, ποιος τον κοιτάει κατάματα και του λεέι αλήθεια και ποιος τον εξαπατά.

Θεωρώ τίτλο τιμής την επίθεσή σας. Εμένα με ενδιαφέρει ο απλός άνθρωπος, ο Έλληνας, ο Ορθόδοξος. Γι αυτόν αγωνίζομα. Σε αυτόν δίνω μονάχα αναφορά. Εσείς καλέστε τώρα αυτούς που ξέρετε να μου ξεκινήσουν πόλεμο.

Εδώ είμαι. Δεν κρύβομαι όπως εσείς σε ανυπόγραφα άρθρα στα οποία βρίζετα και εξευτελίζετε Ιερείς.

Και κάτι τελευταίο.

Καταθέτω μετά λόγου γνώσεως την πρόταση να προσκομίσουν όλοι οι διευθυντές εκκλησιαστικών μέσων ενημέρωσης τα Πόθεν Έσχες και να τα δείξουν στους αναγνώστες.

Τους το χρωστούν.

Ανδρέας Μ. Καραγιάννης

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Να τα βγάλετε όλα στην φόρα για να μην σας κατηγορήσουν πως λέτε αερολογίες και χάσετε την αξιοπιστία. Να ενημερώσετε τον ελλληνικό λαό άμεσα.

2

Καλό θα ήταν να καταθέσετε ό,τι στοιχεία γνωρίζετε, ώστε αν γίνονται αυτά που λέτε, να σταματήσουν. Απορούμε γιατί έως τώρα τα αποκρύβατε από το κοινό. Θα πρέπει να είσαστε πολλοί προσεκτικοί όταν μιλάτε για θαύματα, ώστε να μη γίνει άλλη μια φορά η ορθοδοξία στόχος χλεύης με ψεύτικα θαύματα που διαδίδουν διάφοροι. Τα θαύματα επιβεβαιώνονται σε συνεργασία με τους ιερείς και μητροπολίτες, όχι από τυχαίους κατοίκους της περιοχής.
Οι διαφημίσεις της Google στο ekklisiaonline, δεν θεωρούνται διαφημίσεις;