Παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα αλλά και ευχές για το Νέο (Πολιτικό) έτος 2023, δέχτηκε ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο το διήμερο Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα, τα κάλαντα τραγούδησαν η Φιλαρμονική του Δήμου Κορινθίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΡΕΑ» του Άσσου Κορινθίας, η Ένωση Κρητών Κορινθίας «Ο Ψηλορείτης», το Κέντρο Νεότητος του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιωνίας (Συνοικισμού), παιδιά από τα Κατηχητικά Σχολεία της Ι. Μητροπόλεώς μας, καθώς και πλήθος μεμονωμένων παιδιών από την Κόρινθο. Εκτός των προαναφερθέντων, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές, επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας φίλοι και επιχειρηματίες της Κορινθίας, ευεργέτες της Ι. Μητροπόλεως μας, Ιερείς με τις οικογένειές τους και πιστοί.

Ο Σεβασμιώτατος, με πολύ χαρά και συγκίνηση, με αφορμή το μοναδικό αυτό έθιμο της Πατρίδας μας, άκουσε όλους τους καλαντιστές και μίλησε, ανάλογα και κατά την περίσταση στον καθένα τους δίνοντάς τους την ευλογία του, το παραδοσιακό κέρασμα και το Ημερολογίου του 2023 της Ι. Μητροπόλεως μας ευχόμενος προς όλους «Καλή και ευλογημένη Χρονιά» με καρδιές «πλημμυρισμένες» από Χριστό!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.